Ressurser

Hvilken utdanning bør jeg velge?

Utdanning.no er en nasjonal nettportal for informasjon om utdanning og arbeid, med oversikt over utdanningstilbudet i Norge og gode eksempler på yrker utdanningene kan føre til.

Nettstedet gir oversikt over mer enn 6000 utdanninger i Norge, fra videregående opplæring til høyere utdanning, inkludert fagskoler, folkehøgskoler og etter- og videreutdanningstilbud.

Hvor finner jeg ledige stillinger?

www.arbeidsplassen.no finner du alle offentlig utlyste stillinger i Norge og alle stillinger som arbeidsgiverne selv har registrert her. Her kan du se en video om nettstedet: Video om arbeidsplassen.no
For arbeidsgivere er det gratis å registrere ledige stillinger på nav.no. Du kan abonnere på søk og få varsel på e-post når det er nye stillinger som passer søket ditt og lagre stillinger som er interessante.

Karrieresenteret ved Universitetet i Oslo har laget en fin oversikt over andre jobbportaler og søkemotorer.

Din karriere

Mange er usikre på hva slags utdanning eller jobb som er det riktige valget for seg, eller hvordan gå frem for å komme seg videre i egen karriere.
Dette heftet har vi laget for å dele karrierekunnskapen vår med deg. Her finner du en blanding av informasjon, verktøy og nyttige lenker.

Last ned vårt karrierehefte her:

Din Karriere